Natuurlijk Leiderschap

Communicatiestijlen


Kraak de code, ontdek de ander!

Wat zou het heerlijk eenvoudig zijn als we de gedachten van de ander zouden kunnen lezen! Helaas zijn daar nog geen middelen voor ontwikkeld. Toch biedt ESSENZA jou de mogelijkheid de ander op een dusdanige manier te leren kennen dat het bijna lijkt alsof we de ander beter begrijpen. Dit doen we door meer stil te staan bij de zienswijze, de beredeneringen en gedachtegangen van de ander.

Iedereen heeft een eigen code. Een eigen toegangscode die de opening versleuteld tot ongekende eigenschappen van het karakter en haar uitingsvorm. Soms zijn deze eigenschappen zelfs bij de persoon zelf niet bewust. Toch kunnen we deze code kraken om daarmee toegang te krijgen tot deze eigenschappen en uitingen. En als we dan toegang hebben, kunnen we de ander daarmee beter begrijpen, onze communicatie afstemmen en effectiever zijn in de interpersoonlijke relatie(s)!

Programma
Op een zeer inspirerende wijze laat Rob van Soest MLD je kennis maken met de wondere wereld van "DE ANDER". Het interactieve programma zit vol verrassende elementen waar je voorheen nog nooit kennis mee hebt gemaakt. In twee dagdelen, onderbroken door een lunchbuffet, ontdek je je eigen code en die van de ander. Je gaat de mogelijkheden zien om op een effectieve(re) manier je relaties aan te gaan en te onderhouden, je collegae en klanten te benaderen en succesvol te zijn door het begrip van de ander.

Speciaal voor jou
Wil jij je relatie met je klanten, collegae, partner, vrienden of wie dan ook verstevigen en effectief onderhouden? Of wil je succesvol(ler) zijn als consultant, salesmanager, coach, HR-manager, docent, leerkracht, begeleider, ouder, etc? Dan is dit een uitgelezen gelegenheid voor jou om in één dag een sprong te maken van ongekende waarde! Neem (vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken binnen jouw netwerk of organisatie. Je kunt een e-mail sturen naar info@essenza.nl of bel ons via 06 - 53 51 00 96.
Copyright © ESSENZA 2002
VOLG ONS OP: