Natuurlijk Leiderschap

Jongeren Coaching
Steeds meer jongeren vinden de weg naar een persoonlijke coach, iemand die waardevrij ondersteuning kan bieden in de ervaren weerstanden binnen de omgeving van de jongere. ESSENZA is gespecialiseerd in het coachen van jongeren en heeft daar ruime en effectieve ervaring in. Veelal zijn de coachsessies van korte duur en daar waar nodig kan het zinvol zijn om, na instemming van de jongere, de ouders erbij te betrekken.


Daarnaast is ESSENZA gespecialiseerd in het coachen van jongeren die gediagnosticeerd zijn met speciale gedragsuitingen, of waar het vermoeden ervan bestaat, zoals ADHD, PDDNOS, ADD, hoogsensitief, narcistisch en autisme (diverse spectra).

ESSENZA coaching laat zich het best vertalen in: prikkelend, provocerend, boordevol humor en met een concreet resultaat en zorg voor de coachee!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een (intake)gesprek via info@essenza.nl, telefonisch via 076-5019678 of via ons contactformulier.Copyright © ESSENZA 2002
VOLG ONS OP: