Natuurlijk Leiderschap

Relatie Coaching

Relatie coaching richt zich op het ontwikkelen van een effectieve relatie tussen (levens-)partners.
Als twee mensen een liefdesrelatie aangaan, ontstaat er een verbinding tussen twee mensen die erg liefdevol, gepassioneerd, respectvol en waardevol is. Een verbinding die zich vooral richt op de behoeften van en respect voor de ander.

Er kunnen tal van situaties ontstaan waardoor die verbinding een andere inhoud en daarmee een andere betekenis krijgt. Wanneer dat tegengesteld is aan onze verwachting, raken we teleurgesteld, geïrriteerd en maar al te vaak gefrustreerd, afzijdig en op onszelf gericht.
- Hoe veranderen we onze relatie tot een effectieve en respectvolle relatie?
- Hoe communiceren wij met elkaar?
- Hoe ga ik om met conflicten, verwachtingen, enz.?
- Hoe verander ik oude gewoontes en leefpatronen die nu spelen in mijn relatie?
- Hoe worden ik en jij (weer) wij?

Kortom: hoe bouw ik (weer) een goede relatie met mijn partner op!

Werken aan passie
De relatie coaching van ESSENZA helpt partners een succesvolle manier te vinden in het herstellen van hun relatie. Het overbruggen van de ontstane kloof begint met de handreiking naar elkaar. Vertrouwen, openheid, afgestemde communicatie en het loslaten van gevormde negatieve overtuigingen over de relatie en de partner spelen daarbij een grote rol.

De coaching 'weken aan passie' is gericht op het verwerven van inzicht in eigen handelen om vervolgens de partners mogelijkheden te bieden een liefdevolle, intieme, vriendschappelijke, effectief communicerende en gepassioneerde relatie te herontwikkelen.

De relatie coaching van ESSENZA helpt partners een succesvolle manier te vinden in het herstellen van de relatie.


In iedere relatie ben je 100% verantwoordelijk voor slechts 50% van de relatie!


ESSENZA coaching laat zich het best vertalen in: prikkelend, provocerend, boordevol humor en met een concreet resultaat en zorg voor de coachee!Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een (intake)gesprek via info@essenza.nl, telefonisch via 076-5019678 of via ons contactformulier.Copyright © ESSENZA 2002
VOLG ONS OP: