Menu

Over ESSENZA

 

Van trainingen,  opleidingen en coaching..

ESSENZA is in 2002 opgericht door Rob van Soest. Met zijn achtergrond als Master of Learning and Development (MLD) heeft hij professionele trainingen in de markt gezet met unieke concepten en ervaringsgerichte invullingen, zoals de persoonlijke effectiviteitstrainingen Mijn Essentie, Mijn Verandering en Mijn Bestemming.
 
Naast deze trainingen ontwikkelde hij professionele opleidingen voor trainers, coaches, verandermanagers, HR Managers en leidinggevenden (een voorbeeld hiervan is de Beroepsopleiding tot Transformationeel Coach). 

Voor de zakelijke markt ontwikkelde en gaf hij Natuurlijk Leiderschap, teamontwikkeling, verandermanagement en persoonlijke effectiviteit. De methodieken die hiervoor gebruikt werden zijn een training, teambuilding, coaching of een op maat gemaakt (incompany) programma. 

 

Naar zijn passies

Eind 2018 is ESSENZA gestopt met de open inschrijftrainingen en eind 2019 met haar overige diensten op het gebied van opleidingen, coaching etc, waardoor Rob zich volledig is gaan focussen op zijn passies: fotografie en koken.

Rob is een echte autodidact; iemand die zichzelf alles eigen maakt, alles wil weten en leren. Jarenlang heeft hij kennis opgedaan, workshops gevolgd en veel in de praktijk gebracht. 

"Alle kennis zit al in je! Je hoeft het alleen naar boven te halen."

 

Koken en fotografie

In 2020 is ESSENZA verhuisd naar Venlo waar nóg meer mogelijkheden zijn gecreëerd voor fotografie en koken .

Kom gerust eens langs en laat je inspireren!

2021 copyright ESSENZA